ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطع همکاری «به‌نشر» با «طاقچه» | انتشارات آستان قدس رضوی بی‌حجابی را برنتافت

  • کد خبر: ۱۷۶۰۲۶
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۳
  • ۴
قطع همکاری «به‌نشر» با «طاقچه» | انتشارات آستان قدس رضوی بی‌حجابی را برنتافت
در پی انتشار تصویری از کارکنان اپلیکیشن «طاقچه» که در آن اغلب خانم‌ها حجاب ندارند، انتشارات «به‌نشر» در تصمیمی شجاعانه و تحسین‌برانگیز به همکاری خود با این شرکت پایان داد.
پژمان مضطر
خبرنگار پژمان مضطر

به گزارش شهرآرانیوز، به‌تازگی تصویری از کارکنان اپلیکیشن «طاقچه» انتشار یافته است که در آن اکثر خانم‌ها بی‌حجاب هستند. بر همین اساس، مدیر عامل «به‌نشر»، طی نامه‌ای به تاریخ سوم مردادماه، به مدیرعامل این اپلیکیشن اعلام کرده است که انتشارات متبوعش به همکاری خود با آن شرکت پایان می‌دهد.

در این نامه، حسین سعیدی، مدیرعامل «به‌نشر» (انتشارات آستان قدس رضوی)، با اشاره به همکاری ۷ساله این انتشارات با فروشگاه مجازی «طاقچه» و نشر بیش از ۶۰۰ کتاب از طریق این اپلیکیشن، خطاب به امیرحسین لطیفی، مدیرعامل «طاقچه»، نوشته است:

علی‌رغم همکاری مطلوب در طی این سال‌ها، اخیرا، تصویری از کارکنان طاقچه منتشر شده است که در آن عکس، متأسفانه، اکثر خانم‌های حاضر بدون حجاب هستند. لذا، ضمن ابراز تأسف و تأثر از این اقدام، به‌دلیل عدم پایبندی به قوانین و مقررات مدنی و شرعی توسط کارکنان طاقچه، پایان هرگونه همکاری تجاری و فرهنگی به‌نشر با این اپلیکیشن را از این تاریخ اعلام می‌نمایم.

قطع همکاری «به‌نشر» با «طاقچه» | انتشارات آستان قدس رضوی بی‌حجابی را برنتافت

اپلیکیشن «طاقچه» در آبان‌ماه ۱۳۹۳ رونمایی شد. این اپلیکیشن پلتفرمی برای دسترسی قانونی به نسخه دیجیتال و صوتی کتاب‌هاست که اخیرا فروش کتاب‌های چاپی را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن پور
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
2
3
سلام ممنون که بی تفاوت نیستید.
طاقچه باید خجالت بکشه از ایم حرکت زشت و قبیح
پای خانواده ایستاده ایم
پای حجاب ایستاده ایم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
2
2
درود بر مدیر باغیرت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
2
4
این افرادی که با حکم خدا مقابله می کنن چه نونی خوردن !!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
2
4
باید از طریق اهرم های فشار دیگه به طاقچه و مدیرانش فشار آورد.این کار گرچه که نتیجه کوتاه مدت داره اما یه ضرر بزرگ در بلندمدت داره و اون هم اینکه طاقچه از نیروهای مذهبی و دوستدار خدا و خانواده خالی میشه.بلندمدت رو ببینیم و سنگر رو ترک نکنیم.باید بمونیم و محکم از نور،مهربانی و خانواده دفاع کنیم.در کوتاه مدت هم باید صدای اعتراض خودمون رو رسا و محکم و از طریق هر راهی به گوش مدیران طاقچه و هلدینگ بالاترش برسونیم.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->